Welkom in De Utrechtsche Dom

 

Wij hopen dat u een comfortabel en rustig verblijf heeft in ons kleine Guesthouse. Al meer dan driehonderd jaar is De Utrechtsche Dom te vinden op deze plek in het oude centrum van Gouda. Dit pand was oorspronkelijk het koetshuis van uitspanning De Utrechtsche Dom. Al lang is De Utrechtsche Dom voor gasten de uitvalsbasis voor cultuurhistorische uitstapjes of sportieve tochten. Ook wij helpen u graag op weg.

 

Sinds juni 2020 doen we dat in veranderde samenleving, in een vernieuwd gebouw en op een andere manier dan vaste gasten van ons gewend zijn. Wij werken daarbij volgens ons 1,5 meter protocol.

 

Binnen de internationale hygiëneregels zijn we u zo veel mogelijk van dienst. We informeren u bij binnenkomst uitgebreid over onze voorzieningen en onze werkwijze. U ontvangt van ons daarvoor ook een informatieblad bij het inchecken. Van u verwachten we dat u uw inchecktijd van te voren aangeeft, dat u andere gasten in het gebouw ruimte geeft en de internationale hygiëneregels hanteert. Uiteraard hopen we dat u het bij ons naar de zin heeft.

 

Gouda kent een aantal culturele instellingen en bezienswaardigheden. Die openen momenteel stap voor stap weer de deuren voor bezoekers. Bij alle gelden er wel beperkende maatregelen om drukte te voorkomen. Via de website van VVV Gouda vindt u een actueel overzicht van geopende instellingen. Daar vindt u ook een overzicht van de vele restaurants en cafés in de stad. Die hanteren op dit moment ook allemaal een reserveringssysteem en zogenaamde tijdslots.

 

Van ons krijgt u bij het inchecken een overzicht van afhaal- en bezorgrestaurants in de buurt. Ze zijn een mooi alternatief bij drukte in de horecagelegenheden. Wij vragen u om uw maaltijd zelf te organiseren. U kunt hem vervolgens nuttigen in uw eigen rustige zitkamer in De Utrechtsche Dom.

 

Wanneer u in ons Guesthouse de WIFI aanzet, wordt u automatisch naar onze website geleid. Zo kunt u snel de juiste informatie vinden voor een fijn verblijf in Gouda en met een paar klikken reserveert u een plekje in een van de Goudse gelegenheden. De website kunt u ook eenvoudig bereiken via het scannen van de QR-code op onze balie.

 

Wij wensen u veel plezier,

 

de medewerkers van De Utrechtsche Dom.